Hayatı Kolaylaştıran Motosiklet Yamaha XMAX 250…

Yolda stil, seçkinlik, güç ve ekonomi arayanlar için yeni XMAX 250 VE XMAX 250 Tech MAX Türkiye’de. Yamaha’nın efsanevi MAX DNA’sı kullanılarak inşa edilen XMAX 250 ve çeşitli premium özelliklerle donatılan XMAX 250 Tech MAX, spor scooter’ın tüm rahat ve çok yönlü performansını sunuyor. Onlarla hayat daha kolay ve ekonomik...

2022 Yamaha XMAX250

Şehirde karşınıza çıkan sürpriz engebeler vız gelir.

XMAX 250 ile bir yerlerde karşılaştığınızı düşünebilir ya da birine benzetebilirsiniz. Çünkü o, saf TMAX DNA’sı kullanılarak tasarlandı. Blue Core teknolojisi daha az yakıt tüketerek daha fazla güç üretmeye yardımcı oluyor. XMAX 250, kolay hakimiyeti ve çevik yol tutuşuyla konforlu sürüş keyfi sunan motosiklet tarzı ön amortisör ile donatıldı. Ön tekerleğe bol miktarda hareket kabiliyeti getiren bu gelişmiş özellikli amortisör, engebeleri içine çekerek motosiklet seviyesinde yol tutuşu ve denge sunuyor.

XMAX 250’de Çekiş Kontrol Sistemi (TCS) standart donanım olarak sunuluyor. Bu gelişmiş elektronik sistem, sensör tarafından bir patinaj algılandığında tekerleğe giden gücü azaltarak arka lastiğin çekiş kaybına uğramasını önlüyor. Ayrıca hem ön hem de arka fren diskler ve ABS sistemi ile donatılmış olan XMAX 250, mükemmel frenleme ile sürücünün kendisini ekstra güvende hissetmesini sağlıyor.

Akıllı Anahtar ile anahtarsız ateşleme…

XMAX 250 ister işe gidiş gelişlerde ister alışverişte ister kısa mesafe hafta sonu gezilerinde tüm ihtiyacınızı ve yol arkadaşınızı kolaylıkla taşıyabilir. Geniş sele altı bölmesi LED iç aydınlatmaya sahip ve 2 kapalı kask ve daha fazlasını alabilen kapasiteye sahip. Hayatı daha basit ve daha rahat hale getirmek için Akıllı Anahtar ile anahtarsız ateşleme sistemine sahip. Akıllı Anahtar’ı taşıdığınız sürece, XMAX 250 Tech MAX’i çalıştırmanız, gidon ve selenin kilidini açmanız,  yakıt deposuna ve saklama bölmesine erişim sağlamanız mümkün.

Dikkat çeken tasarımıyla her an fotoğraflanmaya hazır.

LED farlar ve mat LED arka farlar daha rahat görmeyi ve görünmeyi sağlıyor. Güçlü LED farlar, yolun daha iyi görülmesi için ultra parlak bir ışın yayıyor ve daha az elektrik gücü kullandıklarından motor daha etkili çalışıyor. Aerodinamik gövdesi, güçlü çift farlı yüzü ve ikonik bumerang motifleri, sokaklarda influencer edasıyla poz vermeye ve fotoğraflanmaya her zaman hazır.

Fazlasıyla seçkin Tech MAX özellikleri…

Özel tasarım selesi, alüminyum ayaklıkları ve deri iç kaplamalara ek olarak XMAX 250 Tech MAX krom hız göstergesi, yan grafikler ve mat arka far gibi bir dizi özel parça sunuyor. Tech Kamo boyasıyla bu dinamik ve trend scooter tüm dikkatleri üzerine çekiyor.